Elliween kurpitsakilpailu ja kesän päättäjäiset 2022

Viime vuonna tapahtumaan osallistui vain noin puolet tavanomaisesta, mutta tänä vuonna ilmoitusta noudatti vakiintunut määrä (n. 50) kesän päättäjiä.

Kokko roihusi näyttävästi ja lämmitti laajalle alueelle.  Juhannuskokko lienee syytä unohtaa niin monena vuonna olemme pettyneet, kun voimassa on ollut kielto tulenteosta ja kokon poltto on siirtynyt syksyyn.

Eeva cheefinä ja apukokkina Liisa – yhdistelmä toimi tänäkin kesänä loistavasti.  Kaksikko saa keitokseen aivan eri makuja kuin mitä meidän keittiön nakkisopassa. Keittoa riitti santsikierroksiinkin. Arvilan kotileipomon täytekakku kahvin kera oli piste iin päälle.

Elliweet ratkesivat Anna Laukkasen (tavallinen kurpitsa) ja Veikko Kärkkäinen (kesäkurpitsa) eduksi. Yksi sun toinen kertoi, ettei määrällisesti kurpitsoita tullut paljon, mutta kunnon kilpailu saatiin aikaiseksi osallistujien kesken.  Voittajat saavat puutarhalehtensä ensi vuoden alusta.  Toinen ja kolmas palkinto molemmissa sarjoissa oli kukkasipuleita. Tulosluettelo kokonaisuudessaan Elliween kurpitsakilpailujen tulokset 2022

Kirppiskesä meni ilman arpajaisia, mutta nyt oli mahdollisuus kokeilla arpaonnea.  Moni käyttikin tilaisuuden hyväkseen.  Pääpalkinnon voitti  Heikki Koli, mutta lähes kaikki arpavoitot tuottavat saajalleen valoa syksyn pimetessä.

Kiitos kaikille kuluneesta kesästä ja hyvää syksyä

Verlan Seudun Kyläyhdistys ry

Teksti Arja Sorvali; kuvat Helena Keskitalo (hk) ja Arja Sorvali (as)

Vastaa