Kylätoiminta

Hyvät Verlan seudun asukkaat, niin vakituiset kuin kesämökkiläisetkin

Kylätoiminta-sivusto on Teille, jotka haluatte tutustua kyläyhdistyksen toimintaan lähemmin ja vaikkapa liittyä siihen:

1) Seudun kehittämistä ohjaa yhteinen Kyläsuunnitelma 2021. Suunnitelma päivitetään vuosittain kyläyhdistyksen kokouksen yhteydessä, mutta se ei ole siis kyläyhdistyksen suunnitelma vaan kertoo laajemmin seudun tarpeista. Suunnitelmaa voi ja kannattaa kommentoida esimerkiksi ota yhteyttä -toiminnon kautta!

2) Toimijoita taas ei ole koskaan liikaa. Katso yhdistyksistä tarkemmin:

Verlanseudun kyläyhdistys ry.

Werlan Kiri ry.

3) Jos sinulla on tavaraa, jolle itselläsi ei ole enää käyttöä, voit myydä tai vaihtaa sitä tai ilmoittaa antavasi pois kauppapaikassa. Samassa paikassa voit kertoa, mitä haluaisit ostaa. Toiminnot on tarkoitettu alueen yksityisille henkilöille (vakituiset ja vapaa-ajan asukkaat) ja yhdistyksille. Halutessasi laittaa ilmoituksen kauppapaikalle, ota yhteyttä.

4) Tälle kotisivustolle voi kirjoittaa uutisia, joissa kerrotaan tapahtumista ja sattumuksista tai otetaan kantaa seudun ajankohtaisiin asioihin. Jos haluat kirjoittaa uutisia näille sivuille ota yhteyttä. “Kirjeenvaihtajat” eri puolilta seutua ja esim. luontohavainnoijat ovat oikein tervetulleita!

5) Uutisia voi myös kommentoida. Kommentointia varten sinun tulee rekisteröityä, mutta se on helppoa eikä sido mihinkään! Paina uutisen jälkeen sinistä linkkiä “kommentoi”, jolloin saat eteesi rekisteröitymisen. Rekisteröityessäsi sinun tulee vain ilmoittaa nimi, jolla haluat kommentoida, ja sähköpostiosoitteesi. Kirjoita näkemäsi varmistusteksti ruutuun ja käy vahvistamassa tunnuksesi omassa sähköpostissasi, jonne tunnus lähetetään. Salasana kannattaa “leikata ja liimata” ensimmäisellä kirjautumiskerralla ja vaihtaa saman tien sellaiseksi, että se on helppo muistaa itse. Salasanan vaihtaminen tehdään kohdasta “profiili” (vasen yläkulma), kun olet kirjautunut sisään. 

Rekisteröitymisen jälkeen voit tulevilla kerroilla sitten kirjautua sisään itse valitsemallasi salasanalla.

Terveisin VERLANSEUDUN KYLÄYHDISTYS

 

Vastaa