Liikenneyhteydet Verlaan

Asiointitaksi 3 ajaa reitillä Verla – Pöyrylä – Nisus – Jaala kk torstaisin

Matkan hinta on bussilipun hinta.  Matkustaminen on ilmaista veteraaneille ja yli 80-vuotiaille kouvolalaisille (varauduthan todistamaan oikeutesi ilmaiseen matkaan). Asiointitaksissa ei voi maksaa Waltti-kortilla.

Tilaa kyyti soittamalla kuljettajalle viimeistään edellisenä iltana klo 17.
Tilaustaksit K. Sydänmaanlakka Ky, puh. 0400 552 350

 

Bussilla Repovedelle ja Verlaan kesällä 2022

Repovesibussi eli linja 15 aloitti liikennöinnin lauantaina 5.6.2021 ja jatkaa liikennöintiään lauantaisin ja sunnuntaisin aina syyskuun loppuun 26.9.2021 saakka. Linja kulkee kaksi kertaa päivässä. Muusta bussiliikenteestä poiketen linja 15 liikennöi myös juhannuspäivänä.

Linja 15 lähtee Matkakeskukselta tilausajolaiturista 7 ja ajaa Kuusankosken ja Voikkaan läpi Verlaan, josta matka jatkuu Vuohijärven kautta Repovedelle. Voit nousta kyytiin miltä tahansa reitin varrella olevalta bussipysäkiltä. Repovedellä pysähdyspaikka on Lapinsalmen sisääntuloportin parkkipaikalla, josta on helppo lähteä liikkeelle kansallispuistoon Lapinsalmen sillan yli. Linjan päätepysäkki on Orilammen majalla ja lomakeskuksella. Linjaa 15 liikennöi Kymen Charterline. Kyytiin voi ottaa myös polkupyörän varaamalla sille paikan etukäteen (puh. 020 710 9705).

Linjan 15 lisäksi Repovedelle pääsee kulkemaan linjalla 5, jonka osa vuoroista liikennöi Lapinsalmen parkkipaikan kautta arkisin ja lauantaisin 7.6 – 9.8. välisenä aikana. Reitti kulkee Matkakeskukselta Valkealan kirkonkylän ja Vuohijärven kautta Lapinsalmelle. Linjaa 5 liikennöi Linjaliikenne Martti Laurila.

Verlaan kuljettaa tiistaisin ja torstaisin linja 9 Matkakeskukselta Kuusankosken ja Voikkaan kautta. Linjaa 9 liikennöi Martti Laurila.

Linjojen aikataulut ja tarkemmat reitit löydät joukkoliikenteen nettiaikatauluista kouvola.fi/bussiaikataulut ja reittioppaasta kouvola.digitransit.fi. Reittioppaasta löydät yhteydet Lapinsalmen parkkipaikalle esimerkiksi kirjaamalla lähtöpisteeksi tai määränpääksi Repovesi Lapinsalmi.

Maksutapana busseissa käyvät Waltti-kortille ladatut kausituotteet ja arvo, mobiililippu sekä käteinen. Muista bussilinjoista poiketen linjalla 15 kelpaa maksutapana edellisten lisäksi myös pankki- tai luottokortti. Hintatiedot sekä tarkempaa tietoa lipputuotteista löydät osoitteesta kouvola.fi/bussiliput.

Lisätietoja:

joukkoliikenne(at)kouvola.fi

 

Käsiaikatauluvihkoja on noudettavissa mm. linja-autoista, Matkahuollosta ja kirjastoista.

Alla lisätietoja Kouvolan joukkoliikenteestä yleensä)

Juna- ja linja-autolippujen myynti Matkakeskus, Hallituskatu 3
Tarkista aikataulut osoitteesta http://www.matkahuolto.fi/

 

 

Vastaa