Elliweestä Halloweeniksi

Nythän se myrkyn lykkäs – sanotaan.

Koskas sitä Halloweenia Suomessa vietetään, jos koskaan?  Näin asia ilmaistiin Wikipediassa – “Erikoiskaupan Liitto suosittelee halloweenin päivämääräksi aina 31.10., kuten useimmissa muissakin maissa. Suosituin vieton ajankohta on lokakuun viimeinen viikonloppu.”  Kun nyt perj. 31.10. on viikonlopun ensimmäinen päivä ja lau-su on marraskuun 1. viikonlopun päiviä niin ……

Oli miten oli. minä muutuin eilen Elliweestä Halloweeniksi.

Halloween päivä

Halloween päivä

p.s. Minusta ei tehty pikkelsiä, vaan Pekoni-kurpitsakeittoa ja Sitruuna-kurpitsahilloa. Mitenkäs teille muille kävi?

Halloween yö

Halloween yö

 

Terveisin Elliween tavallinen kurpitsa nro 4

 

 

 

Uutiseen lisäys 30.10.2014

Niinhän siinä sitten kävi että “serkkukurpitsan” tie oli yhtä auvoinen, kuten myös kurpitsan numero kuusi. Koverrusta, kaiverrusta ja sisukset pihalle. Siemenet talteen ja kuivaukseen. Kutonen sai väkäsuun ja toinen on hymysuu. Sisuslihan käyttö on vielä mietinnässä. Kiitokset Vuokkorinteen kurpitsan kasvatusemännälle opastuksesta, meistäkin tuli Halloweeneja!

Vastaa