Betonikurssi 22.7.2013 Vannelahdessa

Ennakkotiedusteluihin betonikurssista vastasi parikymmentä kiinnostunutta henkilöä, mutta liekö vesisade vai ajankohta vähentänyt osallistujat neljään.  Sää oli pieni haitta.   Isäntä ajoi traktorin ulos tallista ja ateljee oli valmis Marja Huimalan organisoimalle kurssille.

Kuvat betonista muoteissa valmiisiin taideteoksiin on kuvannut Ritva Lautamatti-Musto

4 kommenttia: “Betonikurssi 22.7.2013 Vannelahdessa

    • Hei, Inkeri tiedusteli betoniaskartelusta!!
      Viikon verran meni isompien teosten kuivuessa ja pienemmätkin muutaman päivän. Jos kuivuvat liian nopeasti on vaara, että halkeilevat. Tänä vuonna ei enää tehdä muuta, mutta oli hyvää harjoittelua ensi vuotta varten. Tänä vuonna kiinnostuneista muutama oli jo halukas tulemaan ensi vuonna, jospa saataisiin paremmat ilmat ja aloitetaan jo alkukesästä. Joten laittakaapa mulle tietoa keväällä, jos olette halukkaita ensi kesänä tekemään taidetta, sitähän voisi sitten ajatella, että pistettäisiin näyttely pystyyn Verlaan. Terveisin Marja

    • Riippuu aivan tekeleen koosta se kuivumisaika. Ohjeellinen oli kai 2 päivää. Sää vaikuttaa myös kuivumisaikaan. Eiköhän ensikesänä taas palata betonin merkeissä Vannelahteen ja Marjan oppiin. Kukin veimme omamme kotiin ja jatkotyöskentelyn hoitaa kukin mieltymystensä mukaisesti. Mutta eipä betonityö välttämättä vaadi mitään .

Vastaa