Pilkkimestaruuskilpailut 13.4.2024

Mestaruuksien ratkominen aiheutti monelle päänvaivaa, josko jäälle on enää mitään asiaa. Aurinko helotti monena päivänä ja yölläkään lämpötila ei laskenut pakkasen puolelle. Perjantaina Sorvalin Tane vakuutteli yhdelle sun toiselle, että kyllä jää kantaa.

Joitain pilkkijöitä oli kuulema jäänyt pois, koska eivät vakuutteluista huolimatta luottaneet jään kantokykyyn.Tane informoi kolmesta paikasta lahdella, minne ei ehkä ole syytä mennä kaloja narraamaan heikon jään takia.

Ei ollut mitään syytä ottaa riskejä jäällä liikkuessa, koska kaloja tuli joka puolelta ja mikä parasta jokaiselle. Usea pilkkijä kuului huudahtavan, että tein omat enkat, joten onnistumisen iloa kokivat muutkin kuin podiumilaiset.  Katso tulokset täältä Pilkkikisatulokset 13.4.2024. Punnituksen ja palkintojen jaon jälkeen söimme Liisan ja Aulin grillaamat makkarat.  Samoja henkilöitä on kiittäminen kahvista ja  Huimalan Marjalle kiitokset uunituoreista voisilmäpullista.

Sää suosi erityisesti kilpailujen jälkeen, mutta ei moittimista kalastuksen aikanakaan.  Pilkkitapahtumassa oli mukava tunnelma, joten eiköhän perinne jatku? Jää olisi kantanut useammankin pilkkijän.

Kiitos kaikille mukana olleille, hymy oli herkässä muillakin kuin voittajilla.

Teksti Arja Sorvali; kuvat Liisa Kronholm ja Arja Sorvali

Vastaa