Pikkujoulut 5.12.2023 klo 18 alkaen

Pikkujoulut taas omalla paikallaan, perinteisesti jo vuosien ajan.

Aloituksen Lucia-kulkue kynttilöiden valossa ja musiikin soidessa teki vaikutuksen tuoden todellista rauhallista joulun tunnelmaa. Puheenjohtaja toivotti kaikki tervetulleiksi pienin saatesanoin, minkä jälkeen Ilpo Hellsten toi Verlan Kirin tervehdyksessä tietoomme yhdistyksen lopettamisen ja Kyläyhdistyksen saamista rahavaroista käytettäväksi liikuntaan.

Karoliina Ilonojan säestäessä jouluiset yhteislaulumme, niin hyvin maistui riisipuurot ja vatsat täynnä oli hyvä jatkaa ohjelmaa. Auli Kallion runo Sapinavuoren tontusta oli hauskasti paikallisuuteen vetoava.

Kuntolaatikolla kävijöiden kesken suoritettiin arvonta. 20€ n lahjakortin Kauppakeskus Veturiin voitti Johanna Sorsa. Onnittelut.

Kyläyhdistys muisti Verlaan syntynyttä vauvaa, Hilla Viljasta, pienellä lahjalla.

Sittenpä oli yleisönkin aika saada vähän liikettä. Tonttujumpan veti Pirjo Puolakka ja tonttuina mallia yleisölle näyttivät Eeva ja Arja. Hauskaa oli ja tätähän voi vaikka treenata lisää jouluherkuttelun lomassa.

Maistuvat torttukahvit miesten tarjoillessa kahvit pöytiin kerkisimme juuri juoda ja aloittaa laulua kun Joulumuori sieltä kopsutteli sisälle. Pukilla oli niin kamala joulustressi (- ja kutina) että Muori oli päättänyt jättää pukin kotiin toipumaan ja hoitaa hommat itse. Lapset saivat paketteja ja harjoittelivat muorin kanssa laulamista.

Loppuohjelmana suoritettiin arvonta. Arpoja oli Pirjo myynyt runsaasti ja pöytä notkui arvottavia tuotteita. Kiitos kaikille lahjoittajille. Pääpalkintona oli tänä vuonna herkkukori, jonka voitti Seppo Pukkila. Onnittelut.

Nyt on aika hiljentyä joulunaikaan. Pakkanen paukkuu nurkissa ja talven kauneus luo tunnelmaa. Toivotamme jokaiselle iloa ja rauhaa jouluun.

Teksti
Pj- Mari

Gallerian kuvat:  Mari Järvinen (mj), Marja Andersson (ma), Riina Liski (rl) ja Arja Sorvali (as)

Vastaa