USKOMATON VARKAUS todettu 18.5. Levonrannassa

 Levonrannan talkoisiin osallistui tälläkin kertaa ensikertalasia. Perheen äiti kysyi, onko alueella vessaa.  Me, vanhat konkarit, heti neuvomaan, että kyllä on – rakennuksen päädyssä, mutta tarkastakaa ensin, että siellä on wc-paperia. ”Vieraat” avasivat käymälän oven ja ihmetys oli suuri – eihän täällä ole wc-pönttöä. MITÄ?

 

Ihmettelijöitä riitti.
Hotelli Helpotuksessa oli ollut edellisen tapahtuman jäljiltä Biolanin Kompostikäymälä (arvo yli  500€), mutta nyt lattiassa ainoastaan reikä. USKOMATONTA!

Varkaus on ihan omaa luokkaansa, koska se vaikuttaa koko kyläyhteisöön.  Levonrantahan on kyläyhdistyksen ylläpitämä virkistysalue kyläläisten ja kesäasukkaiden käyttöön. Alueen käyttäjien on syytä ottaa huomioon alentunut palvelutaso – kiitos huussivarkaan.

Varkaus on todennäköisesti tapahtunut hiljattain. Käymälä sijaitsee lähellä maantietä, mutta se ei ole ollut esteenä. Jos naapurustoosi on äskettäin ilmestynyt vähän käytetty Kompostikäymälä, saattavat jäljet johtaa Levonrantaan.

Lähempi tutkimus osoitti, että kompostikäymälä on otettu käyttöön Levonrannassa huoltorakennuksen valmistuttua v. 2012 eli 10 vuotta sitten.

Toivon Sinulle kovia omantunnon tuskia ja vihlovia vatsanväänteitä aina kun käytät käymäläämme.

Terveisin
Arja Sorvali
Verlan Seudun Kyläyhdistys ry

Vastaa