Pyörylän hiihtolatu ajettu 11.2.2018

Seppo Pukkila on ajanut Pyörylään hiihtoladun.  Latu kulkee Junttin sillalta Pyörylän maitokopin ohitse Puolakan sillalle jatkuen Juha Tolskan pellolle Verlantien varteen.   Latu on hiihdettävissä niin kauan kuin kelejä riittää. Ladulle pääsee siltojen luota tai Pyörylän maitokopilta.  Hyviä hiihtokelejä ja -lomaa toivoo Verlan seudun kyläyhdistys hiihto b.bmp

3 kommenttia: “Pyörylän hiihtolatu ajettu 11.2.2018

  1. Nyt on suksilla laturetki tehty. Tuntuu kuin olisin Finlandia -hiihdon hiihtänyt. Ainakin kuvittelen, että tältä se tuntuisi. Jäällä jonkin verran vettä eli tekemäni latuset olivat kostuneet Pyörylässä käynnin aikana. Toisin paikoin pellolla voisi olla enemmän lunta, jotta sänki ei töppäisi suksen pohjiin. Matkalle tuli pituutta 8,5 km.

Vastaa