Kesän lopettajaiset Levonrannassa 1.10.2016

Edellisen päivän talkoissa porukka hääräsi Levonrannassa haravoimassa, puutöissä,  varastojärjestelyissä ym. puuhissa.  Syys-/köyrikokko rakennettiin rantaan kokkolautalle tunnelman luojaksi.

Kesän jännittävin tapahtuma (ainakin kurpitsojen kasvattajille) oli taas käsillä. Pitkin kesää usealta kasvattajalta oli tullut ”kuittauksia”: ”Nyt on muuten tulossa mahtavan kokoinen kurpitsa!”  Tänään kuvitelmat muuttuivat todellisuudeksi, kun vaaka puhui omaa lahjomatonta kieltään.

Tänä vuonna suurimman talvikurpitsan oli kasvattanut Tauno Sorvali ja kesäkurpitsan Arja Sorvali.  Sarjojen parhaat saivat Viherpiha tai Kotipuutarha  lehden.  En malta olla tässä kohtaa mainitsematta, että viime vuonna voittajat olivat samannimiset henkilöt.  Öhm!   Talvikurpitsasarjan toinen oli Raija Lehtinen ja kolmas Eeva Koli.  Kesäkurpitsasarjan toinen oli Matti Hälikkä ja kolmas Rainer Richter.  Lue tulokset kokonaisuudessaan kilpailutuloksia

Lähes puolen sataa henkilöä taputti palkintojen saajille ja muille parhaansa yrittäneille.  Marja Huimala pääkokkina hääri makkarakeiton ääressä.  Soppaa oli jokaiselle vaikka uusinta kierrokselle.  Jälkiruokana oli Arvilan täytekakkua kinuskikuorrutuksella sekä nokipannukahvit.

Kiitos kaikille kesästä.   Verlan seudun kyläyhdistys
Teksti ja kuvat Arja Sorvali

Vastaa