Verlan luontopolun avajaiset 11.7.

Verlan kyläyhdistyksen kunnostaman luontopolun avajaisissa oli juhlavat puitteet. Puheenjohtaja Arja Torikka piti juhlapuheen ja Verlan pormestari Ismo Puolakka katkaisi nauhan lehdistön edustajien kuvatessa tapahtumaa.

Paula Niskala opasti runsaslukuisen luontokävelijöiden joukon polulle. Välillä pysähdyttiin ja tutustuttiin eri metsätyyppien kasveihin haistellen ja maistellen. Polun pituus on runsas 2 kilometriä. Polun varressa on täysin uusitut informaatiotaulut, joissa kerrotaan ympäröivästä luontokohdasta. Polun varressa on myös levähdyspenkit maisemien katseluun.

Kaunis ilma suosi avajaisia. Suuri osa kävelijöistä suuntasi kierroksen jälkeen Kollamakasiiniin kuuntelemaan valokuvaaja Lassi Kujalan luontoiltaa.
Aika pläjäys luontoasioita yhdelle päivälle.

Teksti Kari Mäkinen; kuvat Jokke Seppälä

Vastaa