Betonikurssi 14.6.2015

Meitä oli kokoontunut kymmenkunta kurssitettavaa Vannelahteen Huimalan Marjan organisoimalle betonikurssille. Sää oli taattua suomalaista vesisadetta, mutta muovikatosterassi/traktoritalli toimi työtilana mainiosti.

Mukana oli ensikertalaisiakin, mutta hyvin näytti betonihommat heiltä sujuvan. Muotteina käytettiin Pekon pieneksi jääneitä saappaita, kirjainmuotteja, coca colalaseja, ämpäreitä, hiekkaleluja jne. Kaikki ”halukkaat” saivat betonia hienompana tai karkeampana päälle tai sisuksiinsa.
Kotiinlähtiessä ulompi vaatekerros piti riisua, ettei itsekin päätynyt betonikoristeeksi.

Betonikurssin purkupalaveri oli 17.6. Muottien poisto herätti kenessä ihastusta, kenessä hämmästystä tai ihmetystä. Myöntäiskö, että minussa jopa kateutta?!

Teksti Arja Sorvali; kuvat Arja Sorvali, Helge Viia ja Marja Huimala

Vastaa