Laskiaisrieha 15.2.

Raamiriihen nurkalta

Raamiriihen nurkalta liukumäki ja ruokailupiste

Verlan laskiaismäkeen Raamiriihen nurkalta Halkolaanille oli mahdollisuus osallistua kello 12–15 ja jatkoajalla vielä kello 17 asti. Ilma suosi laskemista pulkalla, liukurilla, maha- ja rattikelkalla. Lasten riemu mäenlaskussa nosti hymyn huulille myös aikuisilla. Puutarhanlahden jäällä oli mahdollisuus nauttia vauhdin hurmasta napakelkalla, joka olikin monelle uusi tuttavuus.

Ulkoilun herättämän ruokahalun tyydyttivät Kirin grillimakkarat ja kyläyhdistyksen hernerokka. Jälkiruoaksi voi nauttia Eija Jälkön kahvit joko munkin tai letun kanssa. Löysipä monella muutama munkki tiensä paperipussiin kotiinviemisiksi.

 

Myös talvipuodit Liisa Raskisen ja Toni Saikkosen toimesta oli laskiaisväkeä varten avattu. Omiin ostoksiin kuuluivat pakkaus tummaa suklaata ja tervanekku – hyviä olivat.
Kuva ja teksti Arja Sorvali

Vastaa