Pyörylän hiihtolatu avattu

Peltoaukeat ovat saaneet riittävän lumikatteen konelatujen avaamiseen Pyörylässä. Etäämpäätä saapuvat pääsevät ladunvarteen Junttin sillanpielestä, Pyörylän maitokopilta, Puolakan sillanpielestä tai Pyörylän tienhaarasta n. 500 m Verlan suuntaan pellon laidasta. Metsään ei koneella vielä latuja saada ja peltoaukeillakin tuiskutuulilla latu pyyhkiytyy nopeasti lumen alle, mutta tuulien jälkeen latu avataan kun kelkkamies ehtii.

 

IMG_2466  hiihto b.bmp

 

 

 

 

 

Teksti ja kuvat Matti Hälikkä

p. 050 4957519

 

 

2 kommenttia: “Pyörylän hiihtolatu avattu

  1. Nyt on Pyörylän ladut hiihdelty eilen ja tänään. Tein latuset jäälle Verlasta Tolskan Juhan mökkirantaan. Tänään latusilla oli paikotellen vettä, mutta optigrippini ei siitä pelästynyt. Matkaa tulee Verlantien (kohdalta Verlantie 212) pellon laidasta Junttin sillalle ja takasin (kiertäen meno-paluun Juhan (Ilpon ?) pellon Verlantien varressa kulkevaa latua) 10 km, jos Lumian Sports Trackeriin on luottamista.

Vastaa