Juhannus

Muistin virkistykseksi – uskomatonta, mutta totta – todistettavasti on ollut satamatta muutaman tunnin aamupäivällä ja illalla 20.6.

Suuri joukko ihmisiä oli löytänyt tiensä Levonrantaan lähinnä aikaisempien juhannuksien perusteella, koska mainontaa tilaisuudesta ei suuremmin ollut.  Jälleen kokko paloi hanurimusiikin saattelemana.  Akustiikka rannassa on senverran puutteellinen, että soittaja piti nähdä, jotta tajusi juhlassa myös musiikkia olevan.

Aatonaaton iltatori sai hyvän vastaanoton, kunnes sade sotki kaupankäynnin.  Aattona ilma oli huomattavasti kuivempi heti aamusta, mutta osa kauppiaista oli jäänyt jo juhannuksen viettoon.  Toripäivät torikahvilajuttuineen saattoivat ihmiset juhannustunnelmaan.

Juhannuksen kuvasato on torikuvien osalta Ritva Muston käsialaa ja teksti  iltajuhlakuvineen Arja Sorvalin.

Vastaa