Kirin pilkkikilpailut 9.3.

Vannelahteen oli sunnuntaiaamuna saapunut parisenkymmentä innokasta pilkkijää. Puitteet hyvät ja intoa riitti. Jääkin oli vielä turvallisen paksuista, tosin niin liukasta, että liikkuminen oli melkoista ”hiihtelyä”.  Huoltojoukot virittelivät tulet rantaan, jotta kahvinkeitto ja makkaranpaisto onnistuivat. Marja oli jo aamusta leiponut korvapuusteja.  Kolmen tunnin aikana vedettiin kalaa parikymmentä kiloa ja mestaruudet ratkottiin.

Naiset: 1) Aila Kukkola 1,775 kg;  2) Tarja Tarvainen 1,675 kg;  3) Arja Sorvali 1,500 kg

Miehet: 1) Jukka Tarvainen 3,075 kg;  2) Markku Sorvali 2,700 kg;  3) Tauno Sorvali 2,660 kg

Lapset: 1) Elmeri Toivonen 0,310 kg

Jukka Tarvaiselle luovutettiin jälleen kiertopalkinto.

Lue tulokset kokonaisuudessaan…

Artikkelin teksti Ritva Lautamatti-Musto; valokuvareportaasi Arja Sorvali

Vastaa