Makkarantekoa 23.11.2013

Neljätoista tulevaa makkaramestaria kääri hihat klo 10.00 ja ryhtyi tositoimiin uusien makuelämyksien toivossa.  Eipä jääneet maut toiveeksi, vaan tunnemme nyt kotimakkaran, karitsanmakkaran ja jopa Oxfordin makkaran salat.

Huimalan Marjaa saamme taas kiittää menun laadinnasta  ja tarvikkeiden hankkimisesta.  Makkaroiden lisäksi meillä oli tarjolla ’Lämmin peruna-kaalisalaatti, lämmin hapankaali ja suolakurkkusinappi’.

Kotimakkarasta saimme niin täyslihamakkaraa, jotta maistui erehdyttävästi lihapullalta.  Olisiko asiaan  vaikuttanut, että ko. ainoa makkara, joka ei päässyt luonnonsuoleen vaan Elmukelmuun.

Olemme taas yhtä kokemusta rikkaampia – hyvältä maistui  hyvässä seurassa.

Yksi kommentti: “Makkarantekoa 23.11.2013

  1. Makkarantekokurssilta sai kipinän yrittämää.jopa ihan omineen tekemään kotimakkaraa. Me olemme ajanhermolla täällä ”maalla” sillä kuulin jälkeenpäin, että ihan gurmeekokit järjestävät pääkaupunkiseudulla samoisia kursseja. Ja täytynee kyllä todeta, että hyviä tekeleemme olivat. Vähän heitimme ajatusta tehdä kesällä verlamakkaraa ja myydä sitä kalliiseen hintaan turisteille. Nythän meitä on toistakymmentä ” ammattilaista”. Kiitos ohjaajalle ja kanssatekijöille.

Vastaa