Levonrannan syystalkoot 21.9.2024

Ilmoituksessa jo kuvailin talkoohengen nousseen ja tämäkin tapahtuma osoitti, etten ollut väärässä. Meitä oli päivän aikana kaikkiaan 17 henkilöä tekemässä yhteistä hyvää.

Levonrannassa Jaakko Joutjärven raivaussaha maisemoi avarat näkymät pusikoiden paikalle. Ylikasvanut ruoho antautui sovinnolla kahdelle siimaleikkurille. Myrskyn kaataman puun pilkkeet pääsivät loppukuivatukseen sisätiloihin. Haravointia teimme säästeliäästi, koska suurin osa lehdistä on edelleen puissa. Tässä vain muutamia lueteltuina.

Matti, Auli ja Liisa hyörivät grillillä. Näin iso joukko vaati jo paria grillimakkaraa enemmän tulille. Nokipannukahvit pullan kera maistuivat jälkiruokana.

Pyörähti paikalla Hyökkärin Simokin.  Hän sai oman tehtävälistan koskien laiturien purku- ja asennustöitä myöhemmin toteutettavaksi.

Ruokailun jälkeen odotti vielä torin syysselvitys. Lähes koko kesätoritoiminta sopi talvilevolle Listakoppikahvioon. Itse olin tässä vaiheessa jo poistunut lupauduttuani aiemmin toisaalle. Pikkulinnut ovat laulaneet, että torikalusteiden kantaminen oli lähinnä nuoriso-osaston hommia, joten suuret kiitokset myös Juuso ja Eino.

Kiitos kaikille mukana olleille kahden kärpäsen (lue Levonranta ja kesätori) lyömisestä yhdellä iskulla – passaa meidän viettää kesän päättäjäiset 5.10. kauniissa ympäristössä ja kesätori on valmiina talven tuloon.

Verlan Seudun Kyläyhdistys ry

Teksti ja kuvat
Arja Sorvali