Pikkujoulut 5.12.2022

Perinteistä Selman-päivän pikkujoulujuhlaa pääsimme viettämään parin vuoden tauon jälkeen Seuratalolla klo 17 alkaen. Pj Mari Järvinen avasi juhlan ja piti pienen katsauksen menneeseen vuoteen ja tulevaan vuoteen 2023.

Kaupungin tervehdyksen juhlaamme toi Verlan kyläkummi Pulla Peltola. Verlan Kirin toimittaman tervehdyksen ja tiedonannon toiminnan lopettamisesta, luimme heidän puolestaan. Lue tervehdys Verlan Kirin pikkujoulutervehdys 2022. Kyläyhdistys arpoi kuntolaatikolla kävijöiden kesken (17 hlö.ä ja yhteensä 217 kirjausta) lahjakortin (20€) Kauppakeskus Veturiin. Onnittelut Hannele Salonen!

Joululauluja oli säestämässä Martta Koskimaa ja mielenkiinnolla seurasimme tonttujen, Ähryn ja Tuhrun edesottamuksia joululahjalistan kanssa..

Puuro oli maistuvaa ja torttukahvit kruunasivat tarjoilun. Arpajaispöytä notkui palkinnoista ja arpoja ostettiinkin ahkerasti. Pääpalkintona oli tänä vuonna lahjakortti joulukinkun ostoon, jonka voitti Leena Terhemaa. Onnittelut Leenalle! Herkkukorit, Peltolan leipomon leipäkassit ja kaikki muut arpajaispalkinnot löysivät myös omistajansa.

Kyläyhdistys toivottaa hyvää joulunalusaikaa kaikille. ✨️

Teksti  Mari Järvinen; kuvat Mari Järvinen (mj) ja Arja Sorvali

Vastaa