Mikkelin matkassa la 21.9.

Verlan seudun kyläyhdistyksen syysretkellä Mikkeliin oli mukana yli 40 henkilöä – aika lailla bussin täydeltä! Retkipäivä alkoi aamukahvilla Kaisan Kamarissa.

Noin puolet porukasta osallistui teatteriohjelmaan ja kävi katsomassa Miika Nousiaisen romaaniin perustuvan komedian Vadelmavedepakolainen Mikkelin teatterissa.  Ei ollut Mikko Virtasella helppo elämä!

Toinen puolisko taas osallistui museo-ohjelmaan. Alunperin ohjelmaan suunniteltu Päämajamuseo oli mennyt lattiaremonttiin ja Mikkelin taidemuseossa vaihdettiin juuri näyttelyä ja siksi nyt vierailtiinkin Viestimuseo Lokissa ja Suur-Savon kotiseutumuseossa, joissa kuultiin asiantuntevat opastukset.

Retken ohjelmaan kuului myös vierailu Suomen suurimmassa puupappilassa Kenkäverossa sekä paluumatkan pysähdykset Kissakoskella sekä Hirvensalmen kirkolla. Yhteinen ohjelma päättyi kahvitteluun Mäntyharjulla.  Paljon ehdittiin nähdä ja kokea ennen kunkin päätepysäkkiä.

 

 

Vastaa