Kansanlaulukirkko 28.6.

Verlan seuratalolla nähtiin ja kuultiin erilainen kirkonmeno. Jaalan kappeliseurakunta järjesti vuosittaisen kansanlaulukirkon, joka oli samalla kesävieraitten kirkkopyhä.

Tilaisuudessa lauloi Jaalan kirkkokuoro, jota säesti Jaalan pelimannit. Kaikki lauletut virret oli sovitettu tuttujen kansanlaulujen säveliin Anna Mari Kaskisen toimesta. Kappeliseurakunnan rovasti Heikki Kiviluoto saarnasi ja musiikista vastasi kanttori Laura Karttunen. Tekniikasta ym. huolehti suntio Juha Tanska.

Väkeä paikalla oli noin 120, joten tuolit riittivät juuri ja juuri. Kyläyhdistys hoiti tilaisuuden kahvitarjoilun, jonka vapaaehtoinen kahviraha lahjoitetaan kokonaisuudessaan seurakunnalle. Kyläyhdistys toivoo, että lahjoitus käytetään oman kappeliseurakunnan lapsi- ja nuorisotyöhön.

Teksti ja kuvat Marja Huimala

Kansanlaulukirkko 28.6.

Kansanlaulukirkko 28.6.

Kirkkokansaa 28.6.

Kirkkokansaa 28.6.

Vastaa