27.4.2013 KYLÄYHDISTYS TALLINNASSA

Kyläyhdistys lähti kevätretkelle Tallinnaan Matkapoikien järjestämällä bussilla lauantai-aamuna Kuusankoskelta klo 7.45.  Osa matkalaisista liittyi mukaan vasta Katajanokan terminaalista Helsingissä, jonka jälkeen koko 11 hengen ryhmä oli valmiina astumaan laivaan. Menomatka merellä sujui mukavasti pienen tuulen vallitessa ja Tallinnan marketeista neljän tunnin ostosaikana kertyi mukaan mukavasti tuliaisia. Kuusankoskelta lähdettäessä bussin kuljettaja määritteli kuitenkin paluumatkan ostoksiin rajoituksia eli vain 2 laatikkoa/henkilö saa tuoda juomia. Auton tavaratilan kapasiteetti ei riittäisi, koska jokaisen istuinpaikan ollessa paluumatkalla varattu ja tuotaessa paljon ostoksia tavaratilassa tulisi ahdasta. Tätä toivomusta noudatimmekin, vaikka Vappukin on jo aivan ovella.

Verlan pormestari Ismo ja Anni

Verlan pormestari Ismo ja tiikerityttöjen sanavalmis pr-nainen Anni

Laivamatkalla oli myös Kouvolan suunnalta oleva ja jo koko Suomen valloittanut Johanna Loiri ja Tigers-tanssitytöt. Kertoivat, että päämääränä on vähintäänkin Eurooppa ja siitä eteenpäin, kuka tietää?  Valitettavasti Tigersien esiintyminen oli vasta myöhään illalla ja meidän matkammehan päättyi jo klo 20.30, jolloin saavuimme takaisin Katajanokalle. Mutta ei hätää, ollessamme ruokailemassa he kyllä huomioivat meidät ja Verlan pormestarin.

Ruoka oli hyvää, erityisesti paluumatkalla aurinko paistoi lämpimästi, maisemat olivat kauniita, myös laivassa (pormestarin huomautus). Kiitokset Mäkisen Karille, joka oli tehnyt kyläyhdistyksen puolesta hyvin matkan hankinnan. Keväinen ostosretki oli antoisa ja järjestelyiltään onnistunut, joten jatkoa tälle matkailulle toivottiin.

Vastaa