Kesätorin avajaiset 6.6.

Kyllä riitti touhua ja tohinaa Verlan kesän avauksessa, mutta näinhän sen piti ollakin. Sivumennen kuulin kuinka kiitollinen torimyyjä oli saadessaan viimeisen vapaan parkkipaikan pysäköintialueelta – kävipä flaxi.

Lähes 100 prosenttisesti olivat edellisen kesän torimyyjät uusineet sopimuksensa tällekin kesäkaudelle. Muutama uusikin oli mukana – Matinpojan Kalan kala-auto oli jotain ihan erilaista. Kala-autolta sai mm. paikanpäällä savustettua lohta, joka oli vaativammallekin nautiskelijalle ihan suunmukaista. Tosin kala-auto ei ole jatkossa joka lauantainen vieras torilla, mutta seuraa ilmoittelua niin tiedät seuraavan ajankohdan.

Verlan seudun kyläyhdistyksen toinen kyläkirja julkistettiin myös 6.6. Kirja sai ainakin yhtä innostuneen vastaanoton kuin edellinen. Sisällysluettelo oli julkaistu hieman aikaisemmin, joten monella oli tiedossa ennakkoon kenen tarinoita pääsisi lukemaan. Kirjamenekki olikin suurenmoinen heti alkuun ja moni varmisti mistä kirjan voi ostaa tulevaisuudessa eli kesätorilta ja kyläkirppikseltä.

Vilkasta torielämää koko kesäksi
toivoo kyläyhdistys

Teksti Arja Sorvali; kuvat Ritva Musto

 

Vastaa