Kesätorin avajaiset 7.6.

Ahkerat talkoolaiset olivat kokoontuneet lukuisia kertoja saadakseen paikat moitteettomaan kuntoon ennen avajaisia.  Ilmassa oli ylimääräistä kihelmöintiä uuden toripaikan johdosta.  Sanoisinpa näin jälkeenpäin, että aivan turhaan jännitimme.

Myyjät saapuivat hyvissä ajoin pöytiään järjestelemään ja kahvilahenkilökunta pisti parastaan toisaalla.  Aina ei tuntunut, että kekseliäisyys riittää, mutta loppu hyvin kaikki hyvin.

Ihmiset kävivät kiittelemässä toripaikan vaihtamista jo hyvissä ajoin ennen torin alkua.  Ehkä ääni kellossa on toisenlainen rankkasateessa, mutta sitä ei kannata murehtia tällä hetkellä.  “Kuppilaa” kehuivat oikein viihtyisäksi.

Toinen positiivinen yllätys toriväelle oli ilmainen kahvitarjoilu.  Useat ihmettelivät moneen kertaan, etteikö tämä todella maksa mitään.  Kahvia keitettiin monta termospullollista ja pullia paistettiin useampi pellillinen, joten kesätori käynnistyi ihan mukavissa merkeissä.  Usea torimyyjä on varannut myyntipöydän koko kesäksi, joten tulemme varmasti tutuiksi kesän aikana puolin ja toisin.

Kiitos kaikille kesätorin onnistumiseen vaikuttaneille persoonille.

Verlanseudun kyläyhdistys ry

Torivastaava Liisa Kronholmin puolesta Arja Sorvali

Kuvat torilta on filmannut Ritva Lautamatti-Musto ja Arja Sorvali

 

4 kommenttia: “Kesätorin avajaiset 7.6.

Vastaa